Betöltés...

Bogár Krisztián nyerte a Footgolf Match Play Opent

FOOTGOLF
MATCH PLAY

Vasárnap rendezték az őszi-tavaszi lebonyolítású match play sorozat négyes döntőjét.


A final fourba jutott legjobb négy játékos Kisorosziban, a Magyar Golf Club Albert pályáján találkozott.

Elődöntő

Balán G. - Simonyi: 5-8

Simonyi Gábor nullára hozta az elődöntő első felét, de Balán Gábor még vissza tudott jönni a meccsbe és néggyel a vége előtt már csak három volt a különbség (3-6). A tizenötös viszont Simonyié lett, ahonnan már nem volt visszaút, a Ferencváros játékosa jutott a döntőbe.

Papp - Bogár: 4-5

Bogár Krisztiáné lett az első pont, de Papp Péter fordítani tudott és hat lyuk után 3-1-re vezetett. Bogár a tizennégyesen érte utol (4-4) és egyenlített. A meccs a tizenhetesen dőlt el, amit Bogár nyert, és mivel a tizennyolcason ikszeltek, Papp a délutáni bronz-, Bogár az aranycsatára készülhetett.

Döntő

Simonyi - Bogár: 4-5 (h.u.)

A két ferencvárosi döntője egy Simonyi-ponttal indult, de a meccs felénél már Bogár vezetett 3-1-re. A kétpontos különbség sokáig megmaradt (2-4 a tizenötös után). A tizenhatost és tizennyolcast nyerő Simonyi azonban hosszabbításra mentette a meccset. A háromszakaszos playoff második szakaszát egy rúgással nyerő Bogár örülhetett, ő nyerte a 2020/2021-es Footgolf Match Play Opent.


Harmadik helyért

Balán G. - Papp: 2-4

Papp 2-0-val indította a találkozót, Balán gyorsan válaszolt, de így is 4-1-es Papp-előnnyel fordultak rá a második kilencre. Ott szinte végig remiztek, csupán egy szakasz lógott ki a sorból. Ez Baláné lett, de ez csak a szépítésre volt elegendő.

EREDMÉNYEK